746-939-0968

Lola Milani - Mystique Bullet - Blå

Lola Milani - Mystique Bullet - Blå


Lola Milani presenterer en ny dimensjon av nytelse med Mystique Bullet, en kraftfull bullet vibrator. Designet for å gi en intens og stimulerende opplevelse, vil denne vibratoren med sine 20 unike vibrasjonsmoduser tilfredsstille dine dypeste ønsker og utforskningsbehov.


Mystique Bullet er utformet med moderne estetikk og har et slankt, flaskelignende design som gjør den både lett å ha med på tur og diskret. Enten du er hjemme eller på farten, kan du enkelt ta den med deg uten å tiltrekke uønsket oppmerksomhet.


Laget av ren platinum silikon, tilbyr denne enestående enheten en rekke sensasjoner som vil heve din nytelse til nye høyder. Materialet er ikke bare behagelig mot huden, men også kroppssikkert og lett å rengjøre, noe som sikrer en trygg og hygienisk opplevelse hver gang.


Med en ladetid på 150 minutter gir Mystique Bullet deg opptil 60 minutters kontinuerlig nytelse, slik at du kan nyte lange økter med uavbrutt stimulering. Dette er den perfekte følgesvennen for de som søker både kraft og finesse i en elegant pakke.


Gjør Mystique Bullet til en del av ditt intime arsenal og opplev hvorfor Lola Milani er synonymt med kvalitet og nytelse.


 


Materiale: ABS, Silikon
Vanntett: Ja
Oppladbar: USB oppladbar
Ladetid: 150 min
Brukstid: 60 min
Lengde, total: 16,2 cm
Diameter: 3,6 total cm


 


Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

  • Merke: Rimba
  • Varenummer: 3281
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 1 395,-
  • Eks. Moms: 1 116,-

Nøkkelord: vibrator, vibrasjoner, bullet, turkis, grønn, kraftig, ladeeske, ladeboks