746-939-0968

NUEI - MAG'NETIC For Him - 50ml - Feromon parfyme

NUEI - MAG'NETIC For Him - 50ml - Feromon parfyme

Mag'netik er en ny serie parfymer basert på en aktiv ingrediens fra NUEI kaldt PherofeelTM.

Denne parfymen inneholder feromoner som forsterker naturlig tiltrekkning og lyst.

Parfymene er laget av urteingredienser og ayurvediske medisinplanter, og er en kombinasjon av aktive ingredienser designet for å øke følelsen av tiltrekkning og seksuell lyst.


Det fungerer som en forsterker av det mannlige feromonet androstadienon.

PHEROFEELTM er et registrert varemerke for NUEI Cosmetics of the Night, bevist effektivt og som du ikke finner i andre produkter.


MAG´NETIK for Him er en maskulin parfyme med PHEROFEELTM.

Duften er berørt med treaktig lukt, med krydder som kombinerer friske aromaer av sitrusfrukter som mandarin og bergamott med bakgrunn av patchouli, vetiver og mose. Takket være konsentrasjonen i PHEROFEELTM, tar MAG´NETIK sikte på å fremheve menns attraktivitet ved å forbedre syntesen av de mannlige feromonene selv.

MAG´NETIK for ham er det eneste herrekollegiet på markedet som inkluderer PHEROFEELTM for ham, eksklusivt for NUEI.

Det er langvarig takket være konsentrasjonen av planteingredienser kombinert med PHEROFEELTM som øker varigheten av köln på huden. Påfør to eller tre sprayer på huden.

Dette produktet har blitt underlagt sikkerhetskontroller og har blitt varslet til EU-kommisjonen, i samsvar med kravene i EU-regulering nr. 1223/2009.

Flasken inneholder 50 ml


Ingredienser:
Alkohol Denat., Vann, Parfyme / Duft, Propandiol, Coleus Forskohlii Rot Ekstrakt, Camellia Sinensis Blad ekstrakt, BHT, Limonen, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Evernia Furfuracea (Tree Moss) Extract, Citral, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal.

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

  • Merke: NUEI
  • Varenummer: NU51363
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 449,-
  • Eks. Moms: 359,-

Nøkkelord: Nuei, feromon, parfyme, tiltrekkning, pheromone, perfyme, sent, man, mann, herre, PHEROFEELTM, Mag'netik, magnetik, menn, men